Seminarier på gång

Tisdag 4 septemberPolitikerdebatt i Kungsträdgården
kl 17.00–19.00  (17.00 Kulturskolan i Stockholm framträder, 17.30 Debattstart)

Vilken stad vill du ha? Valdebatt om Stockholms stadsbebyggelse och stadsmiljö!

Stockholm är en av världens vackraste huvudstäder. Debattens vågor har gått höga om vilket Stockholm vi vill ha; om höga hus, Stockholms byggnadstradition, parker och grönområden, bostadsbrist och segregation. Hur vill partierna lösa stadsbyggandet i innerstad och ytterstad, bygga nya bostäder samt värna om och renovera det äldre husbeståndet, skapa plats åt barn, unga och äldre och allt annat som berör oss huvudstadsbor? Vi har bjudit in representanter från partierna i Stockholms stadsbyggnadsnämnd som får svara på frågor och förmedla hur just deras parti planerar det framtida Stockholm där hänsyn tas till de människor som bor och verkar i både innerstad och ytterstad.

Medverkande politiker: Karin Ernlund (C), Joakim Larsson (M), Björn Ljung (L), Cecilia Obermüller (MP), Erik Slottner (KD), Jan Valeskog (S), Sebastian Wiklund (V)

Moderator: Elisabet Andersson, journalist och krönikör, SvD.

Varmt välkomna till Kungsträdgårdens stora scen!

Arrangörer: Samfundet S:t Erik, Svenska byggnadsvårdsföreningen, Naturskyddsföreningen Stockholm och Naturskyddsföreningen Stockholms län