Seminarier på gång

Sociala media – så använder man de effektivt

Två kurstillfällen – enbart för dig som är aktiv medlem inom Naturskyddsföreningen i Stockholm med lokalföreningar.

Tillfälle 1: 25/10 kl. 18-21 – Genomgång av våra vanligaste sociala media inom Naturskyddsföreningen. Vilka sociala media passar för vilka målgrupper, vad man skall tänka på innan man börjar, hur man planerar sin närvaro och budskap i sociala media, hur mycket arbete det innebär m m. Tid för diskussion och frågor.

Tillfälle 2: 8/11 kl. 18-21 – Praktisk workshop i en datasal där vi visar hur man sätter igång. Du får hjälp att testa och komma vidare i arbetet med ett eller flera sociala media. Exempelvis Facebook, Instagram, Twitter.

Båda träffarna sker på Studiefrämjandets huvudkontor, Norrtullsgatan 12N Odenplan.

Välkommen med din anmälan!
Sista anmälningsdag 15 oktober via Studiefrämjandets anmälningssystem